Novi trener Koke Neven Hrupec: Čast mi je doći u Varaždin

Piše: Marko Breljak

Objavljeno: 18.06.2013. 17:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Dragutin Kliček / VT

Nakon tri sezone u Podravci i osvajanja svega "što se moglo" u domaćem rukometu, Neven Hrupec će od jeseni preuzeti kormilo rukometašica Koke.

- Želimo nastaviti i pojačati kvalitetan rad, i pokušati naš klub pomaknuti za jednu stepenicu više - kazao ne Neven Maruševec, predsjednik Koke.

Dolazak drugog Nevena, trener Hrupeca je posljedica promjena u Podravci, a odlična stvar za varaždinske rukometašice. Dobit će sjajnog mladog stručnjaka, koji se u petak i predstavio varaždinskoj javnosti.

- Velika mi je čast doći u Varaždin, prekrasan grad, koji jako volim i uz koji sam i emotivno vezan. Osim toga, Varaždin je i grad rukometa te se veselim radu u Koki - ističe Hrupec.

Rad u Koki bit će ipak nešto drugačiji nego u Podravci, gdje vlada potpuni profesionalni režim rada, naspram Koke, koja ipak ima igračice u amaterskom statusu.

- Svjestan sam da će biti nešto drugačije, u Podravci sam bio samo trener 0-24 sata, ovdje će biti nešto drugačije. Veselim se izazovima, Koka ima odličnu ekipu, dosta mladih igračica i vjerujem da možemo ostvariti napredak u odnosu na prošlu sezonu - istaknuo je Hrupec, koji postaje i trener juniorske reprezentacije.

Više pročitajte u Varaždinskom tjedniku od 16. lipnja.

Komentari