VARAŽDINSKI STRELIČARSKI KLUB

Tri naslova državnih prvaka na PH u Splitu za članove VSK-a

Objavljeno: 23.09.2022. 20:15

Zadnja izmjena: 23.09.2022. 20:17

Proteklog vikenda streličari Varaždinskog streličarskog kluba, na PH u Splitu, natjecali su se za titule prvaka države, po vrlo vjetrovitim uvjetima te su osvojili tri titule prvaka države i jedno treće mjesto.

Alen Remar i David Lazar nastupili su u seniorima zakrivljenog luka. Obojca su se plasirali u polufinale, te su u finalu za treće mjesto pucali jedan protiv drugog. Alen Remar osvojio je treće mjesto, a David Lazar četvrto.

Nikola Portner Pavičevič pobijedio je u kategoriji kadeta složenog luka. Amanda Mlinarić osvojila je titulu državne prvakinje u seniorkama složenog luka.

Alen Remar i David Lazar drugi dan prvenstva nastupili su u kategoriji seniora golog luka. Alen Remar bio je prvi u kvalifikacijama s ispucanim novim državnim rekordom u kategoriji golog luka te je nakon eliminacija osvojio prvo mjesto. David Lazar bio je deveti.

Alena i Amandu očekuje nastup na svjetskom prvenstvu u fieldu početkom listopada u SAD-u, a ostatak streličara VSK-a već se marljivo priprema za početak dvoranske sezone.

Komentari