U Biškupcu održano Finale Croatia Cupa u dresurnom jahanju

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 22.09.2015. 18:35

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: KK Karoca

U subotu, 19. rujna se u Biškupcu održalo Finale Croatia Cupa u dresurnom jahanju u organizaciji KK Varaždin'95. Natjecateljice KK Karoca nastupile su u četiri utakmice sa ukupno 10 nastupa...

Mirjam Bilić sa Alfom osvojila je prvo mjesto u A utakmici i zlato u kategoriji kadeta. Mirjam i Alfa nastupile su i u L utakmici te su zauzele peto mjesto.

Lidija Rijavec i Cony osvojile su treće i šesto mjesto u A i L utamici. Petra Carstens i Atos zauzeli su četvrto mjesto u A utakmici. Karla Horvat i Jamajka G osvojile su drugo mjesto u LM utakmici i zlato u kategoriji mladih jahača, Lidija Rijavec i Frodo osvojili su broncu u istoj kategoriji.

U M utakmici nastupile su Ines Kovačević sa Centaur Argonautom i Pia Damjanić sa Frodom i Quattrom. Ines se plasirala na drugo mjesto, a Pia na četvrto i peto.

Ovim turnirom završena je natjecateljska sezona sa ukupno 36 plasmana od čega je 11 medalja osvojeno na državnim prvenstvima i finalima kupova, od toga su četiri zlatne medalje, tri srebra i četiri bronce.

Komentari