NK VARAŽDIN

U redovima sljedećeg protivnika Varaždina igra prvi strijelac lige

Objavljeno: 03.11.2021. 13:06

Zadnja izmjena: 03.11.2021. 13:21

U NK Varaždinu ovih dana traju razgovori i razmišljanja vezani uz potrebu postojanja prvog strijelca momčadi. Naime, procjena je da bi u ekipi trebao biti jedan golgeter koji bi tijekom sezone postigao između 15 i 20 golova i time uvelike pomogao ekipi u nastojanju da postigne cilj, a to je povratak u Prvu ligu.

Naravno, potrebno su tu i suigrači koji bi mu pomogli asistencijama, ali i oni koji bi također postigli određen broj golova. Trener NK Varaždin, Mario Kovačević na tu temu je prošlog tjedna izjavio da računa na Šegu kao centralnog napadača. - Od svih igrača npr. od Herrere, Posavca, Igreca i Vuka i vjerujem da ćemo ubrzo profilirati pravog centarfora, naveo je Kovačević ali i dodao kako dosta očekuje i od mladih Domjanića i Noe Vugrinca.

Na tablici strijelaca u Drugoj HNL od igrača Varaždina vodi se izjednačena bitka za prvog strijelca. Naime, do sada su po tri gola postigli Herrera, Postonjski i Šego. Po dva gola postigli su Igrec i Senić, dok su po jedna zgoditak na svoj konto upisali: Elezi, Grgec, Karabatić, Teklić i Topić. 

NK Varaždin u subotu od 14.00 sati igra u Zagrebu protiv ekipe Jaruna i tamo će također tražiti pogodak, od pretendenata za prvog napadača. Koliko će to biti teško, govori i podatak da je Jarun trenutno treća momčad lige s dva boda više od Varaždina. Također, su u dosadašnjem dijelu prvenstva postigli i dva gola više. Varaždin ima gol razliku 18:13, a Jarun 20:13. Druga, činjenica o kojoj bi trebalo voditi računa uoči ovog susreta, je da u redovima Jaruna igra prvi strijelac lige. Od svih igrača Druge HNL najviše golova, njih čak šest, postigao je Filip Dujmović igrač Jaruna.  

Komentari