U Svetom Iliji utakmica Obreš – Slaven Belupo!

Objavljeno: 20.08.2013. 16:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Dragutin Kliček / VT - ilustracija

U srijedu, 21. kolovoza s početkom u 17 sati, gost županijskog prvoligaša Obreša bit će hrvatski prvoligaš iz Koprivnice – Slaven Belupo.

NK Obreš iz Svetog Ilije, klub koji se natječe na županijskoj razini (Prva ŽNL), ali i koji svake godine dokazuje zavidnu organizacijsku razinu domaćinstvom memorijalnog turnira Kitner-Sabolčki, ove će srijede, 21. kolovoza, organizirati još jedan zavidan nogometni događaj.

Nogometaši Obreša koje od ovog ljeta vodi dobro poznati Andrija Balajić ugostit će naime renomiranog protivnika, prvoligaša iz Koprivnice Slaven Belupo.

Nogometašima Obreša bit će to prilika da nakon odličnog otvaranja nove prvenstvene sezone (pobjeda u Sračincu čak 4:0) još malo podignu dobru atmosferu u momčadi i klubu općenito, a „farmaceutima“ će sraz u Svetom Iliji poslužiti kao vrlo dobar trening pred dolazeću jaku utakmicu u sklopu Prve HNL, protiv prvaka Dinama.

Inače, provjeru imaju i nogometaši trećeligaša Varaždina i to danas (utorak, 20. kolovoza, 17:30 sati) u Zelini kod istoimenog drugoligaša.

Komentari