U Varaždinskoj županiji 11 novih trenera streličarstva

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 02.11.2014. 17:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: SSVŽUP

U svrhu usklađivanja rada streličarskih klubova sa Zakonom o športu Streličarski savez Varaždinske županije kroz protekla tri vikenda na stadionu "Sloboda" u Varaždinu, organizirao je seminar za trenere streličarstva Level 1...

Pod budnim okom voditelja i predavača na seminaru, streličarskog trenera Damira Kolareka (World Archery cetrified level III Coaching Course Conductor and qualified to conduct level I & II coaches courses) polaznici su prošli teoretski i praktični dio obuke.

Završni ispit položilo je jedanaest polaznika iz četiri hrvatska streličarska kluba: SK "Cekin" iz Varaždina, SK "Grebengradski strelilčari" iz Novog Marofa, SK "Minerva" iz Varaždinskih Toplica i SK "Sisak" iz Siska.

Ovo je tek prvi seminar koji je organizirao Streličarski savez Varaždinske županije.

Budući da je zainteresiranih streličara još mnogo, idući seminar održati će se po završetku dvoranske sezone, krajem trećeg mjeseca. Novim trenerima strelilčarstva svakako valja poželjeti i puno uspjeha u prenošenju znanja.

Prije svega, na mlađe dobne skupine, ali, dakako, i na sve ostale jer poznato je da u streličarsvu ne postoji ni dobno ni konstitucijsko ograničenje.

Komentari