Atraktivan turnir

U Varaždinu padali hrvatski rekordi, streličarima 'Cekina' norme i pet odličja

Objavljeno: 08.02.2016. 10:56

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 08:22

Foto: SK Cekin

U organizaciji Streličarskog kluba "Cekin" u nedjelju je u varaždinskoj Areni održan još jedan atraktivan međunarodni streličarski turnir. Naime, WA 2x25 + 2x18 je fizički izuzetno zahtjevna disciplina koja se rijetko puca...

Ove godine na turniru su uz najbolje hrvatske streličare nastupili streličari iz Slovenije i Bosne i Hercegovine. Odlični Slovenci pred nosom su "pokupili" jedan dio medalja, ali koliko su i hrvatski streličari bili odlični, govori činjenica da je srušeno nekoliko državnih rekorda te da je još jedan dio streličara ostvario normu za nadolazeće državno prvenstvo.

Boje varaždinskog SK "Cekin" branilo je 15 natjecatelja od kojih je petero u žestokoj konkurenciji izborilo medalje - zlato Božena Šimek-Šuplika, u kategoriji olimpijskog luka, veteranke; srebro Erika Kanešić Dupor, u kategoriji olimpijskog luka, veteranke.

Bronc u je osvojio Nenad Čalušić, kategorija standardni luk, seniori; zlato Štefica Šagi, kategorija standardni luk, veteranke; bronca Domagoj Dupor, kategorija dugi luk, veterani.

Komentari