Varaždin – Mladost Ždralovi 3:0 (1:0)

Varaždin uspješan u generalki

Objavljeno: 20.08.2016. 20:33

Zadnja izmjena: 20.08.2016. 20:34

Sedam dana prije početka prvenstva u Trećoj HNL istok Varaždin je ugostio uvijek neugodnu Mladost iz Ždralova i pobijedio s glatkih i uvjerljivih 3:0. Strijelci su bili Vuk u 7., Marić u 60. i Drožđek u 78. minuti utakmice.

Mumlekovi igrači bez većih su problema došli do pobjede. Imali su inicijativu cijelu utakmicu, a uz tri postignuta gola stvorili su još nekoliko izglednih prilika tako da je pobjeda na koncu mogla biti i uvjerljivija. Iako neke linije još treba „popraviti“ i uigrati, Varaždin je spreman za početak prvenstvu u kojem je jedini i osnovni cilj prvo mjesto i plasman u Drugu ligu.

Varaždin je nastupio u sastavu: Galoši, Sambolec, Režić, Jagačić, Srpak, Šafarić, Ćelić, Golubar, Oštrek, L.Vuk, Jertec (Posavec, Marić, Drožđek, Novoselec, Conjar).

U utorak, 23. kolovoza, Varaždin će u Soljane kod tamošnje Slavonije gdje će odigrati utakmicu pretkola Hrvatskog nogometnog Kupa. Ukoliko se plasiraju u šesnaestinu finala Varaždinci će za protivnika sigurno dobiti jednog od prvoligaša.

Jalžabet se plasirao u 1. kolo Kupa

Velik uspjeh već je ostvario pobjednik Županijskog Kupa Jalžabet koji je danas poslijepodne u Biogradu na Moru, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, eliminirao domaći Pomorac, a nakon što je utakmica u regularnom dijelu i produžetaka završila 2:2.

 

Komentari