Varaždinski plesni parovi osvojili šest medalja u Samoboru

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 19.10.2015. 11:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: SPK Varaždin

Na tradicionalnom bodovnom turniru Hrvatskog sportskog plesnog saveza održanom u Samoboru, prošle subote nastupila su tri varaždinska plesna para te osvojili šest medalji.

U kategoriji starija mladež najvišeg kvalitativnog razreda B, nastupila su dva sportsko-plesna para iz Sportsko plesnog kluba Varaždin i postigli veliki uspjeh u standardnim i latinoameričkim plesovima.

U standardnim plesovima pobjedu su odnijeli i okitili se zlatnom medaljom Tihana Vusić i Jurica Kavran, dok su drugo mjesto i srebrnu medalju osvojili njihovi klupski kolege Milana Chekanova i Tin Sanjković.

U latinoameričkim plesovima, uloge su zamijenjene te su Milana i Tin, aktualni državni prvaci u latinoameričkim plesovima, polufinalisti ovogodišnjeg europskog prvenstva u LA plesovima, te četvrtfinalisti svjetskog prvenstva nedavno održanog u Kišinjevu, bili najbolji i osvojili zlatnu medalju, a Tihana i Jurica bili su drugi i osvojili srebro.

I treći varždinski sportsko-plesni par, Anja Liber i Robin Kereša, koji su nastupili u starosnoj kategoriji mladež, kvalitativni razred C, također su odlično otplesali i osvojili zlato u latinoameričkim plesovima, dok im je pobjeda u standardnim plesovima zamalo izmakla, ali je osvojena srebrna medalja.

Ovim vrlo zapaženim nastupima su plesači SPK Varaždin još jednom dokazali i potvrdili kvalitetu rada u klubu koji je prošle godine bio najbolji i najuspješniji u Hrvatskoj.

Komentari