Varaždinski plivač Jakov Igrec do tri medalje u Šibeniku!

Objavljeno: 11.10.2015. 15:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: PK Barok

Članovi Baroka nastupili su na dva natjecanja ovog vikenda i tako otvorili su sezonu natjecanja 2015./16, a varaždinski plivač Jakov Igrec u Šibeniku je na mitingu Sv. Mihovil osvojio tri odličja. 

U Šibeniku je nastupilo ukupno 229 natjecatelja iz 16 klubova. Igrec je u konkurenciji kadeta nastupio u 4 discipline u kojima je isplivao osobne rekorde te osvojio ukupno tri odličja. U utrci na 200 delfin bio je srebreni, na 400 mješovito i 800 slobodno brončani, dok je u utrci 100 delfin zauzeo četvrto mjesto. Sljedeće mini GP natjecanje održava se u Zadru, a nakon toga će Varaždin će biti domaćin najboljim mladim plivačima Hrvatske.

Ostali članovi nastupili su u Sisku na 1. i 2. kolu lige regije 4. Natjecanje je poslužilo kao prva provjera forme u novoj sezoni. Nastupilo je oko 200 natjecatelja, a plivalo se 16 pojedinačnih disciplina. Nastupili su Mario Vlahinja, Karlo Rajković, Neven Lončarić, Nikola Briški, Luka Cvetko, Hrvoje Smontara, Lovro Ranković, Matej Čok, Stela Grobotek, Maja Berkopić, Mirta Piskač, Lea Ćelić, Doara Mihinjač, Elena Škrapec, Martina Štefinec, Ida Marić i Buga Stipan.

Sljedeći vikend članovi Baroka također nastupaju na dva natjecanja. Mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti nastupit će u subotu na mitingu „Vidra“ u Zagrebu, dok će isti dan Karlo Rajković nastupiti u Rijeci na Regionalnom prvenstvu koje se naziva „Festival plivanja za osobe s invaliditetom“.

Komentari