Večeras u Areni: GRK Varaždin 1930 - CO Zagreb!

Objavljeno: 02.09.2014. 14:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Rukometaši varaždinskog premijerligaša večeras će u 18 sati u svojoj dvorani uz Dravu odigrati glavnu provjernu utakmicu pred početak (euro)sezone, u Arenu stiže najtrofejniji hrvatski klub – RK Croatia osiguranje Zagreb.

Još su samo četiri dana ostala do povijesnog nastupa Dabrova u Kupu EHF-a, u subotu – također u 18 sati – rukometaši GRK Varaždina istrčat će na parket Sportske dvorane Dubrava protiv RK Dubrave, u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za grupni nastup u drugom najjačem europskom i svjetskom natjecanju, Kupu EHF-a. Rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb, u protekla dva desetljeća uvjerljivo najbolji rukometni klub u Hrvatskoj pa i u regiji, stoga je savršen izbor za završni test kvalitete i mogućnosti Dabrova.

Bolji poziv za dolazak u Arenu, danas u 18 sati, zaista nije potreban, vrijeme je da vidimo što su to Silvio Ivandija i njegovi suradnici „zamijesili“ kroz ove pripreme, kakav će nam „sportski kruh“ ponuditi varaždinski rukometaši u dolazećoj, nikad intenzivnijoj rukometnoj sezoni.

Komentari