Velika završnica jesenske penjačke lige "Konj Vertical"

Objavljeno: 09.11.2013. 18:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Sutra, 10. studenog, na prekrasnoj Ivančici održat će se posljednje, 6. kolo premijernog izdanja rekreacijske penjačke jesenske lige "Konj Vertical", sa startom u Prigorcu i s ciljem na vrhu Ivančice kod Planinarskog doma.

Na najpopularnijoj (i najtežoj) penjačkoj stazi preko "Konja", kako se popularno zove ovaj put od podnožja Ivančice do 1.061 metar visokog vrha planine ponad Ivanca, već se više od mjesec dana odnosno konkretno pet nedjelja točno 40 rekreativaca natječe u sklopu lige simboličnog naziva "Konj Vertical".

Sutra će istu dionicu proći šesti puta, vjerojatno će se pridružiti i poneko novo ime na startu u 9 sati u Prigorcu, kako bi na cilju u planinarskom domu svi zajedno mogli uživati u zasluženoj zakusci, sve u skladu sa sloganom lige "Run now, Beer later".

Ovoga puta uz zakusku će biti upriličeno i proglašenje najboljih u obje konkurencije, muškoj i ženskoj.

Kod pripadnica ljepšeg spola pobjednik je već poznat, Jelena Sekelj je u svih pet dosadašnjih utrka slavila i s maksimalnih 500 bodova nedostižna je na vrhu, kako za najbližu Anu Posavec (369 bodova), tako i za ostale natjecateljice.

U konkurenciji muškaraca nije baš tako izvjesno, zasad je u najboljoj poziciji za osvajanje lige Josip Lacković, također s maksimalnih 500 bodova, međutim ozbiljno mu prijeti Mladen Skeja (458 bodova), nije daleko ni Vlado Slunjski (439).  

Inače, ovo atraktivno sportsko-rekreacijsko natjecanje organizira Sportsko rekreativno društvo "315 Sjeverozapad".

Komentari