Veliki prijatelji i dugogodišnji suigrači pozvani u hrvatsku mininogometnu reprezentaciju

Objavljeno: 04.06.2015. 17:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Trojica malonogometaša iz Varaždinske županije pozvana su u hrvatsku mininogometnu reprezentaciju za Europsko prvensto koje će se od 21. do 27. rujna održati u Vrsar. Zanimljivo je da su sva trojica prijatelji i dugo vremena igraju zajedno na zimskim i ljetnim malonogometnim turnirima.

Riječ je o Alenu Hercegu, Zoranu Lukavečkom i Bruni Piskaću koji se nalaze na popisu izbornika hrvatske mininogometne reprezentacije, Tvrtka Močiboba za Europsko prvenstvo u Vrsaru.

- Veselim me što sam se ponovno našao na popisu izbornika mininogometne reprezentacije Tvrtka Močiboba. To mi je dodatni motiv da se što bolje pokažem na ovogodišnjem Euru - rekao je Lukavečki koji s mininogometnom reprezentacijom nastupio na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori prošle godine te stigao do petog mjesta.

Zanimljivo je da sva trojica igrača već dulje vrijeme igraju zajedno po ljetnim i zimskim malonogometnim turnirima. Prije dvije godine isti igrači su u sastavu ekipe Fotex Automobil Lončar igrali finale Kutije šibica.

- Jako mi je drago što su pozvani moji suigrači i prijatelji. Nije mala stvar da Varaždinska županija ima tri igrača i vratara u predpozivu - rekao je Lukavečki.

Na popisu od 14 mininogometaša nije ušao vratar Nikola Hranić, također njihov dobar prijatelj i suigrač, no on se nalazi u pričuvi.

Dodajmo da svi oni igraju i "veliki" nogomet. Piskać braniti boje trećeligaša Podravine, Hranić slovenskog četvrtoligaša Središće ob Dravi, Lukavečki je u austrijskom niželigašu Markt Allhauu, dok Herceg igra za austrijskog niželigaša Wisflecka.

Komentari