Vindijaši Mihael Bešenić i Marko Košćević do naslova prvaka Hrvatske u slobodnom stilu

Objavljeno: 28.09.2015. 08:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: HK Vindija

Članovi Hrvačkog kluba Vindija, Mihael Bešenić i Marko Koščević osvojili su naslove prvaka na Prvenstvu Hrvatske za seniore u hrvanju slobodnim načinom održanom u subotu u Vrbovcu.

Bešenić je došao do zlatne medalje u kategoriji do 57 dok je Koščević najsjajniju medalju osvojio u kategoriji do 125 kilograma.

Na Prvenstvu je nastupio i Ivan Ratković koji ovoga puta nije stigao do medalje. Treba izdvojiti da je riječ o mladom i perspektivnom hrvaču čiji najbolji rezultati i dosezi u seniorskoj konkurenciji tek predstoje.
Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za seniore održano je u organizaciji Hrvačkog kluba „Vrbovec“. Prvenstvo je okupilo hrvače iz 14 nacionalnih klubova.

Nakon održanih pojedinačnih nacionalnih prvenstva u hrvanju slobodnim načinom i grčko-rimskim stilom na klupskoj listi HK „Vindija“ najuspješniji senior u ovoj godini je Marko Koščević s titulama u obje konkurencije. Drugi na listi je Mihael Bešenić s osvojenim zlatom u hrvanju slobodnim načinom. Benjamin Šokman s titulom viceprvaka države u hrvanju grčko-rimskim stilom na trećem je mjestu. Četvrti senior na klupskoj rang listi je Tonimir Sokol sa srebrom s Prvenstva u hrvanju grčko-rimskim stilom. Peti i šesti su Ivan Ratkvoić te Sandro Frankol s broncama s nacionalnog Prvenstva u hrvanju grčko-rimskim stilom.

Komentari