Vladimir Vujović, novi trener Dabrova: Ne bojim se izazova

Objavljeno: 08.06.2015. 16:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Zoran Stanko

Proslavljeni rukometni vratar Vladimir Vujović novi je trener Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930.

Uprava Dabrova protekli tjedan raskrstila je sa Silvijom Ivandijom i potražila novog trenera. Odlučili su se za Vladimira Vujovića koji je u svojoj trenerskoj karijeri dosad vodio rukometašice Koke, rukometaše Varteks Di Caprija, bio je trener vratarki Podravke, a posljednji angažman imao je u Makedoniji, točnije skopskom Vardaru gdje je bio pomoćni trener.

Pred njega je stavljen novi izazov, no on ističe da se ne boji izazova.

- Volim izazove zato sam i prihvatio ovu poziciju, a razlozi su također obiteljske prirode - rekao je Vujević koji je kao vratar Badel Zagreba dva puta osvojao Ligu prvaka. Također branio je i za Metković, Split i Varteks Di Caprio, a igrao je još u Austriji, Francuskoj, Sloveniji, u kojoj je i okončao karijeru.

Kakvu će momčad Vujović imati u novoj sezoni još se ne zna. Ono što je sigurno, ići će se na smanjenje budžeta pa će tako vrlo vjerojatno najistaknutiji prošlosezonski pojedinci otići. No, to ne brine Vujovića.

- Klupska strategija je jasna - momčad sastavljena od domaćih igrača, a sad hoće li ostati tko od igrača sastrane još se ne zna - dodao je Vujović te istaknuo kako su za sljedeću sezonu postavljeni također visoki ciljevi.

- Želimo ući u Ligu za prvaka, no neće biti tragedija ako u tome ne uspijemo - zaključio je Vujović.

Komentari