Vukovi u Europi: Cibona dobila pozivnicu za Euroligu!

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 27.06.2011. 19:43

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Da je košarkaški klub Cibona iznimno cijenjen dokazali su i čelnici Eurolige. Iako "vukovi" svojim igrama u protekloj sezoni nisu uspjeli osigurati plasman u Euroligu, zagrebački će klub ipak nastupiti u tom natjecanju!

Višemjesečno lobiranje urodilo je plodom i Cibona će nastaviti 20godišnju tradiciju igranja u Euroligi. U ponedjeljak ujutro u Savsku je stigla pozivnica za kvalifikacije.

- Dobili smo pozivnicu i jako smo sretni i ponosni na brend Cibone koji je pokazao što znači u Europi, više nego u Zagrebu i Hrvatskoj. To je rezultat rada uprave i svih napora koje smo uložili u zadnjih par mjeseci, to je danonoćna borba. Ovo je pobjeda timskog rada - rekao je direktor Zdenko Antunović.

No, tu ambicije ne prestaju. Šefovi kluba iz Savske žele dovesti jedan od dva euroligaška kvalifikacijska turnira u Zagreb. Održao bi se u listopadu i trajao tri dana.

- Želimo to organizirati u Areni, a sredstva bi osigurali preko sponzora i ulaznica, no ne i poreznih obveznika. Od njih samo želimo da dođu gledati utakmice - ističe Antunović.

A koga će publika moći gledati, još se ne zna. Kostur momčadi trebao bi biti složen do kraja tjedna, a Rozić, Zubčić i Radošević ostati njegovi nositelji.

- Ova pozivnica znači veliku odgovornost, treba složiti momčad dostojnu Eurolige i Ciboninog renomea - rekao je trener Vranković koji se u Selcu bavi izborničkim dužnostima.

Komentari