Za Varaždin potpisali – Vugrinec i Benko!

Objavljeno: 29.08.2014. 17:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U odnosu na ovosezonsku trećeligašku premijeru u Bijelom Brdu, za dres Varaždina protiv Koprivnice kandidira čak osam novih igrača. Između ostalih i itekako zvučni dvojac iz naslova.

Na otvaranju sezone protiv aktualnog prvaka Treće HNL Istok BSK-a nije nastupio ni egipatski stoper s iskustvom igranja u Švedskoj Ahmed Ezzelregal Moheb Mawad Farag, niti brazilski veznjak Jener Augusto Cordeiro (nisu na vrijeme stigli međunarodni certifikati), a nisu nastupili niti Patrik Tuđan (tri žuta kartona iz juniorske konkurencije prošle sezone) niti povratnik iz Kotoribe Nikola Cecelja. Sva četvorica spomenutih odradili su veći dio priprema, baš kao i Branilović koji je ovoga tjedna konačno prelomio i definitivno odlazi tragom Rebernika, Hranilovića i Mesarića – u susjedno Međimurje.

Svi osim Branilovića vraćaju se u konkurenciju za utakmicu 2. kola s Koprivnicom, no oni nisu jedini. Ovog su tjedna registrirani i povratnik iz Austrije Marko Murselović i prinova iz Pitomače, inače iz Križevaca, vratar Denis-Martin Budinski. Ali uz njih su registrirani i – Vugrinec i Benko!

Pa ipak, iako je možda maštu navijača Varteksa/Varaždina zagolicala ideja o povratku legendi varaždinskog nogometa, u pitanju nisu Davor i Leon, već – Sven i Mauro. Sven Vugrinec novi je član NK Varaždina, kao i Mauro Benko, Leonov sin. Dosad, pogađate – igrač HNK Rijeke.

Komentari