Zagreb je favorit, no varaždinski rukometaši nadaju se iznenađenju

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 20.04.2015. 13:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Nikola Kokotec

Rukometaše Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 u srijedu od 18,30 sati čeka susret četvrtog kola Lige za prvaka protiv PPD-a Zagreb. Riječ je o pravoj rukometnoj poslastici u dvorani na Dravi, a varaždinski rukometaši nadaju se iznenađenju.

U prošlom kolu Lige za prvaka, Dabrovi su pretrpjeli poraz od našičkog Nexa 23:21, no to im nije nimalo spustilo razinu samopouzdanja.

- Znali smo da su Našičani kvalitetan protivnik i išli smo na gostovanje po pobjedu. To se nažalost nije dogodilo, no u psihološkom smislu, samopouzdanje je još uvijek na vrlo visokoj razini - rekao je krilni igrač Dabrova, Hrvoje Batinović koji je sezonu i pol proveo u zagrebačkom sastavu.

Što se tiče zagrebaša, njihovo samopouzdanje je malo poljuljano jer su u posljednjoj utakmici doživjeli težak poraz. Nanijeli su im ga rukometaši Barcelone u drugom četvrtfinalnom susretu Lige prvaka rezultatom 43:21.

- Nadamo se iznenađenju u susretu protiv Zagreba, no trenutno je kvaliteta na njihovoj strani. Protiv njih trebamo biti agresivni u obrani i ne dopustiti šuteve vanjskih pucača, a s njim trebamo i trčati cijelo vrijeme jer je riječ o vrlo dobro fizički pripremljenoj ekipi - rekao je Batinović.

Susret počinje od 18,30 sati, a trener Ivandija neće moći računati na Antu Tokića.

Komentari