Zagreb protiv Chamberya za četvrtfinale Lige prvaka

Objavljeno: 24.11.2011. 16:44

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Maja Zlatevska / Cropix

Rukometaši Croatia Osiguranja Zagreb u subotu u 20,15 protiv Chamberyja u Areni Zagreb igraju utakmicu godine. Svladaju li Francuze, doći će na milimetar od osvajanja drugog mjesta u skupini A Lige prvaka, kojim bi si osigurali nešto lakši ždrijeb u osmini finala, piše index.

Zagrebaši na ljestvici trenutno bježe Chamberyju dva boda, upravo ona koja su uzeli u nedjelju kada su na vrućem terenu u Francuskoj. U Areni će Chambery tražiti osvetu, jer ode li na Zagreb na četiri boda viška uoči zadnja četiri kola drugo mjesto bit će zacementirano.

-Moramo biti spremni za taj sudar, napravili smo nešto što nije normalno, a sad to treba potvrditi-rekao je Ivica Obrvan.

- U nedjelju su oni očekivali pobjedu, poraz ih je šokirao i zato su se iskalili na Toulouseu, kojeg predvode Fernandez i Anđelković. Zbrojili su se i pregazili ih deset razlike - kazao je trener Zagreba apeliravši na navijače da dođu podržati Balića i društvo.

- Želimo što puniju Arenu, kako bi atmosfera bila što nabrijanija, jer četiri boda bi bila kapitalna prednost. Dat ćemo sve od sebe da nastavimo ovaj niz pobjeda, kako bi ljudi kućama otišli zadovoljni - naglasio je Obrvan koji nema većih problema sa zdravstvenim biltenom.

David Špiler tvrdi da Zagreb ima još dosta prostora za napredak.

- Na puno segmenata još moramo raditi, potrudit ćemo se da u obrani manje curi i da u kontranapadima budemo što brži. S bodovima iz Francuske smo prezadovoljni, ali to je prošlost. Nismo ništa napravili ako ih sad ne dobijemo. Svjesni smo da je pritisak sad prebačen na nas i da nas čeka 60 teških minuta, ali znamo i koliko nam ti bodovi znače - zaključio je Slovenac.

Izvor: index.hrz

Komentari