Zajednica športskih udruga GV: Zlonamjernim izjavama pokušava se naštetiti našem ugledu

Objavljeno: 16.07.2015. 09:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:24

Priopćenjem za javnost Zajednica športskih udruga Grada Varaždina reagirala je vezano uz primjedbe na izvor Glavnog tajnika. Naime, ističu da je izbor i imenovanje Patrika Koščaka na spomenuto mjesto u cijelosti izvršeno u skladu s odredbama Statuta udruge, te da isti, kako napominju, u potpunosti ispunjava sve uvjete za obavljanje funkcije.

- Izvršni odbor ZŠUGV je kao izvršno i upravno tijelo Zajednice temeljem čl. 41. alineja 5. Statuta, ovlašten imenovati i razriješiti Glavnog tajnika, što predstavlja njegovo diskrecijsko pravo tako da pojedini kandidati na takvu odluku nemaju pravo žalbe. Svi prijavljeni kandidati dobili su jednak tretman u postupku izbora, te Zajednica ovim putem zahvaljuje kandidatima na iskazanom interesu za radno mjesto Glavnog tajnika - stoji u medijskom priopćenju Zajednice Sportskih udruga Grada Varaždina.

- Ujedno iskazujemo i žaljenje zbog postupaka onih kandidata koji nisu spremni poštovati odluku Izvršnog odbora, te koji plasiranjem u javnost netočnih, neutemeljenih i zlonamjernih izjava pokušavaju naštetiti ugledu iste te Zajednice na čije su se čelno mjesto kandidirali - poručuju.

Podsjetimo, žalbu na odluku o imenovanju Patrika Koščaka glavnim tajnikom Zajednice sportskih udruga uložio je izvršni direktor Ženskog rukometnog kluba "Koka" Darko Premnužić, kao i Željko Kušter, bivši predsjednik RK "Varteks Di Caprio" odnosno sadašnji Viši savjetnik za mjesnu samoupravu u Gradu Varaždinu.

Više pročitajte ovdje:

>>Premužić: Tražim da se poništi odluka o imenovanju Koščaka za glavnog tajnika ZŠU-a

>>I Željko Kušter uložio žalbu na izbor Koščaka za glavnog tajnika ZŠU-a

Komentari