Zdravko Mamić impresioniran Markom Rogom

Objavljeno: 01.11.2014. 22:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: RNK Split - službene stranice

Varaždinski nogometaš Marko Rog u susretu 14. kola 1.HNL između Splita i Dinama bez pogodaka izašao je u sudačkoj nadoknadi, a velike pohvale dobio je od "gazde" Dinama Zdravka Mamića...

Marko Rog prije tjedan dana primio je poziv izbornika Nike Kovača za A reprezentaciju. Osim lokalnih, postao je zanimljiv i nacionalnim medijima.

Uslijedili su tako mnogi intervjui, a nacionalnim medijima najzanimljiviji je kupus koji se uzgaja u vidovečkom kraju.

U subotu je odigran susret između Splita i Dinama u sklopu 14. kola 1.HNL, a završio je 0:0. Nogometaš, koji je prošle sezone igrao za Varaždin u 3.HNL Sjever, protiv modrih je igre izašao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Na sva usta hvalio ga je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić

 - Rog je čudesan igrač, njime sam impresioniran. Dugo se u hrvatskom nogometu nije pojavio takav talent. Ne znam što su radili ovi moji što ih plaćam, a nisu vidjeli Roga. Da mogu kupio bih ga ujutro, ali ljudi iz Splita su lukavi. Saslušali su me sve što sam im rekao u poluvremenu, ali neće ni da razgovaraju o tome. Sa njima imam loša iskustva jer sam bio spreman dati pet milijuna eura za Rebića pa su me odbili. S Rebićem su braća Žužul napravili odličan posao, a mogli bi to ponoviti i sa Rogom - rekao je Mamić za Jutarnji.

No, što je rekao mladi nogometaš na Mamićeve komplimente.

- Drago mi je čuti pohvale od gospodina Mamića - poručio je Rog, no uopće ne razmišlja o Dinamu.

-Trenutno sam u Splitu i odlično se ovdje osjećam - dodao je Rog

Komentari