Zoran Kastel počeo pripreme s igračima Podravine

Piše: Marko Breljak

Objavljeno: 14.07.2013. 20:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Svoger

NK Podravina, krenula je u pripreme za novu sezonu u kojoj će imati novog trenera, mladog i ambicioznog Zorana Kastela, koji je dosad u svim sredinama u kojima je radio, napravio odličan posao. 

Kastel se u petak i predstavio Upravi kluba.
-Raduje me veliki odaziv na treninge, to nam je jako važno, jer nas čeka vrlo naporan početak sezone, posebice deveti mjesec, gdje ćemo imati utakmice prvenstva, županijskog kupa i pretkola kupa. Uvjeti za rad ovdje su odlični, što sam i znao prije nego što sam dolazio. Svi igrači će dobiti šansu za dokazivanje, jedino mjerilo je ono što pokažu na treninzima i utakmicama. Neke igrače poznajem, a neke ću tek upoznati, ali neće trebati previše vremena za prilagodbu. Ekipa je vrlo dobra i kroz ove pripreme moramo formu dovesti na najvišu moguću razinu - kazao je Kastel.

- Želimo pokušati dogurati što dalje u nacionalnom kupu. Igramo prvo pretkolo, ali vjerujem da možemo doći do šestnaestine finala, možda i do osmine. A imamo i Županijski kup, gdje mislim da je stvarno vrijeme da ga ponovno osvojimo, nakon nekoliko godina pauze - istaknuo je prvi čovjek Podravine, Mladen Henec.

Komentari