Zoran Lukavečki za "mini Vatrene" na Euru postigao čak pet golova

MNK Fotex

Objavljeno: 02.12.2014. 14:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Završeno je Europsko mininogometno prvenstvo u Crnoj Gori. Hrvatska vrsta na prvenstvu je ispala u četvrtfinalu, a varaždinski malonogometaš, koji je branio hrvatske boje, Zoran Lukvečki ističe da su očekivanja bila kudikamo veća...

"Mini Vatreni" suvereno su prošli skupinu. U prvom susretu svladali su Italiju 2:1, u drugom Irsku 9:2, dok su s minimalnih 1:0 bili bolji od Kazahstana, a Lukavečki je postigao po jedan pogodak protiv Talijana i Iraca.

U osmini finala pala je Latvija rezultatom 8:1, a varaždinski malonogometaš u pobjedu je ugradio dva pogotka. U četvrtfinalu ih je zaustavila Češka koja se u polufinale plasirala nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca. U tom susret jedan pogodak bio je djelo varaždinskog malonogometaša.

- Protiv Češke imali smo 2:0, no opuštanje u drugom dijelu stajalo nas je poraza. Cijeli turnir igrali smo na vrlo visokoj razini pa smo očekivali ulazak u finale. Na kraju nismo zadovoljni ulaskom među osam najboljih momčadi Europe - rekao je Zoran Lukavečki koji je odigrao briljantan turnir postigavši pritom čak pet pogodaka.

- Ne mogu biti nezadovoljan svojom igrom, no podbacio sam u drugom dijelu protiv Češke i to si ne mogu oprostiti - dodao je Lukavečki koji ističe da je europska smotra u Crnoj Gori bila organizirana na vrlo visokom nivou.

- Prvenstvo je bilo fantastično organizirano. Od hrane, smještaja pa do uvjeta u dvorani - istaknuo je varaždinski malonogometaš kojem slijede malonogometni turniri s ekipom Automobil Lončar.

- Ove godine koncentrirat ćemo se samo na Kutiju šibica te malonogometne turnire u Varaždinu i Koprivnici. Želja nam je stići što dalje na tim turnirima - zaključio je Lukavečki.

Istaknimo samo da je naslov europskog prvaka u mini nogometu odnijela Rumunjska koja je u finalu bila bolja od Slovenije s 1:0.

Komentari