Županijski kup: Dubravka sprema pakao Podravini, Obreš dočekuje Novi Marof

Objavljeno: 15.08.2015. 08:42

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: I.T.

I dok će mnogi u subotu na blagdan Velike Gospe odmarati, nogometaši iz Varaždinske županije izaći će na teren. Na rasporedu je deset susreta drugog kola Županijskog nogometnog kupa, a najjače utakmice igrat će se u Turčinu i Sv. Iliji.

U Sv. Iliji sastaju se domaći Obreš koji je protekle sezone završio na trećem mjestu ljestvice 1.ŽNL i Novi Marof koji ostao stanovnik Međužupanijske lige. 

Iz domaćeg tabora najavljuju pobjedu.

- Očekujemo vrlo tešku utakmicu s neugodnim protivnikom koji se natječe u višem rangu od nas. No, igramo na domaćem terenu pa očekujemo prolazak u daljnju fazu natjecanju u kupu - rekao je Matija Cepanec, kapetan Obreša. 

Nogometaši Dubravke u proteklom kolu Županijskog kupa pobijedili su Plitvicu u Selniku 3:1 te tako s mnogo optimizma dočekuju Podravinu.

- Gledali smo Podravinu na njihovim prijateljskim utakmicama protiv Zelengaja i Tehničara Cvetkovec te u utakmicu ulazimo bez pritiska. Spremamo im pravi pakao i svojim htijenjem, trkom i borbenošću  pokušat ćemo iznenadili favoriziranog protivnika - ističu iz Dubravke.

S druge strane Podravina je veliki favorit u tom susretu i bez većih problema bi trebala slaviti, no Dubravka uvijek zna iznenaditi.

Zanimljiv će biti lokalni derbi u Sračincu gdje se sastaju istoimeni domaćin i Nova Ves, u Babincu se susreću domaći Dinamo i Rudar 47, Ivančica dočekuje Podravac, Nedeljančani gostuju kod Mladosti u Varaždinskim Toplicama, a cestičkog Poleta čeka teško gostovanje kod Drave u Sv. Đurđu.

Tu su i ti sraza klubova s područja Nogometnog središta Ludbreg. U Novakovec kod istoimenog domaćina dolazi Bukovčan iz Velikog Bukovca, Bukovčan 27 u Malom Bukovcu ugošćuje Slogu, dok Gora igra protiv Podravca iz Sesveta.

Komentari