Volite li Alfa Romeo? Postanite dio "Alfisti Hrvatska" obitelji...

Objavljeno: 07.12.2011. 10:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Svi ljubitelji Alfa Romea konačno su došli na svoje. Ovih dana osnovana je i prva udruga koja okuplja  fanove ove talijanske „ljepotice“...

Udruga koja okuplja Alfiste Hrvatske osnovala je nekolicina entuzijasta, a koliko su dobri govori i sama činjenica da su u samo prvih sedam dana prikupili više od 150 članova.

Sada na jednom mjestu možete dobiti informacije o svim susretima 'alfista' u Hrvatskoj, kao i onima iz susjednih zemalja. Možete vidjeti i kako izgledaju susreti ljubitelja Alfe Romeo u svijetu s obzirom da ova talijanska marka koja ima možda najviše klubova obožavatelja diljem svijeta.

-Želimo pružiti ugodno mjesto za razmjenu iskustava vlasnicima Alfa Romea , kao i pomoći savjetima onima koji razmišljaju o kupnji.Također predstavljamo projekte restauracije starih modela kao i tuning projekte novijih modela - poručuju osnivači udruge.

Cilj ove  udruge je komunikacija i povezivanje svih hrvatskih alfista pa ukoliko i u vašem srcu kuca Cuore Sportivo pridružite se ovoj mladoj udruzi na www.alfisti-hr.com

Komentari