Novogodišnje akcije na Suzuki modele u Auto Centru Baumgartner

Objavljeno: 11.12.2015. 08:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Suzuki.hr

Swift je najpopularniji Suzukijev model koji svoje vlasnike vjerno služi već četvrt stoljeća. Kao i prethodnike, novog Swifta karakteriziraju dinamične linije i svojevrsna "nabijenost" zbog široke i relativno kratke karoserije...

Kod kupnje novog Swifta do kraja godine u Auto Centru Baumgartner, na poklon dobivate 4 felge, senzore pritiska tlaka u gumama i gume Yokohama. Također, gratis možete dobiti set zimskih kotača za svaki kupljeni Suzuki Swift. Očekuje vas i popust na modelu SX4 S-Cross.

Za razliku od mnogih konkurenata koji su probili granicu od četiri metra dužine, novi Swift i dalje je kompaktan i stane u sva premala parkirna mjesta u gradu.

Pored toga što je prostrana, unutrašnjost je i vrlo elegantna zahvaljujući kombinaciji crne plastike i tkanine sa srebrnim elementima. Trajnost i kvaliteta kod Suzukija nikad nisu bili upitni, a unutrašnjost novog Swifta krase još i materijali vrlo ugodni na dodir. Novi Swift nudi mnoštvo opreme po povoljnoj cijeni, a već osnovni paket zadovoljit će potrebe većine vozača.

Sedam zračnih jastuka i ESP sustav dolaze u seriji što osigurava vrhunsku sigurnost. Koliko su se inženjeri potrudili na tom polju pokazuje i činjenica da je novi Swift osvojio pet zvjezdica na EuroNCAP testu.

Komentari