Trojka iz Top Geara nastavlja urnebes na Amazon Primeu

Objavljeno: 18.08.2015. 19:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: videoter.com

Nekadašnja ekipa popularne automobilističke emisije “Top Gear” – Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, ponovo će se pojaviti u novoj emisiji na Amazon Primeu, piše Automanija.

Podsjetimo se, prošle su sezone postali i planetarno popularni, gledalo ih je 350 milijuna fanova širom svijeta. Podsjetit ćemo vas samo kako je Clarkson zapečatio sudbinu emisije Top Gear nakon što je “boksnuo” producenta, te je dobio izgon  sBBC-a. Zanimlivo je kako su Hammond i MAy odbili raditi emisiju sami iako im je ponuđeno poveće brdo novca od šak 4,6 milijuna funti po sezoni.

Ipak, trojac se vraća u velikom stilu. Objeručke ih je prihvatio Amazon Prime, tako da će trojac nastaviti svoje glupiranje u novoj i za sada neimenovanoj emisiji. Ovi su genijalci najveću slavu postigli uglavnom sprdajući se raznim proizvođačima automobila, a pokušavali su veličati britansku automobilsku industriju koja odavno već – ne postoji. no, činjenica je kako je njihov stil vođenja palio kod gledateljstva koje je umjesto pravih činjenica o automobilima više voljelo čuti pokoji štos koji su provalili.

I tako će “tri mušketira” već početkom iduće godine na Amazon Prime video streaming servisu ponovo početi emitirati, uz Andy Wilmana, producenta Top Geara, koji je također prešao na Amazon Prime.

Čini se kako će trojac morati izmislitli i novi naziv emisiji, jer Top Gear ide dalje na BBC 2. Navodno će ga voditi Chris Evans kojem bi društvo trebala praviti Lisa Clark, a spominje se i Jenson Button, bivši svjetski prvak u Formuli 1.

Izvor: Automanija.com

Komentari