VIDEO|FOTO "Brzi i žestoki" posjetitelje Luminija ostavili bez daha (sexy car wash za 18+)

Objavljeno: 03.10.2015. 18:47

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:38

Foto: VIDEO/FOTO: Nikola Kokotec

Parking Lumini centra je danas ponovo bio središte adrenalinske zabave i lijepih djevojaka tijekom održavanja drugog po redu "sastanka" ljubitelja "nabrijanih" automobila - Brzi i žestoki vol.2. Kao i prošle godine, publika među kojom je (valja primjetiti) bilo i mnogo pripadnica ljepšeg spola, imala je prilike uživati u nesvakidašnjim scenama "tuniranih" automobila, ali i nečeg što je jako podiglo temperaturu među prisutnom muškom populacijom – sexy pranju automobila.

"Brzi i žestoki vol.2" ove godine je ispred Lumini centra okupio oko 20-ak natjecatelja, pravih zaljubljenika u automobile. Natjecatelji iz Hrvatske i Slovenije odmjerili su pak snage u čak 24 kategorije, točnije tunerske discipline, od kojih su nazočnima najzanimljiviji bili oni poput „Najbolji mali kotači“, „Najbolji lak“, „Najbolji noćni sjaj“, „Najniži automobil“ ili „Najglasniji na cesti“.

Kako bi i pripadnice ljepšeg spola pokazale da i one imaju smisla za auto "tuning", tu je bila i kategorija "Lady tuning". Za dodatni spektakl pobrinuo se stunt akrobatski show Dejana Špoljara i njegove zarućnice Mateje, koji su svojim vratolomijama oduševljavali sve prisutne. Pritom treba istaknuti da je Dejan Špoljar obarač i vlasnik Guinnessovog rekorda u vožnji motorom na zadnjem kotaču bez obje ruke.

Kako bi show završio na spektakularan način, pobrinule su se seksi djevojke koje su najsretnijim temeljito oprale automobile, i to u nekoliko navrata. Po reakcijama publike, ovo su opet bili najočekivaniji trenuci koji je apsolutno zaplijenili sve muške poglede, ali i pokoji znatiželji ženski pogled. Odličan performans zasigurno će ostati zapamćen i poslužiti kao podsjetnik za sljedeći sastanak ljubitelja automobila - "Brzi i žestoki".

Komentari