Dan Elektrostrojarske škole obilježen svečanom sjednicom i brojnim aktivnostima

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 08.05.2015. 17:32

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 14:18

Foto: ESŠ Varaždin

Svečanom sjednicom u prostorijama Elektrostrojarske škole Varaždin obilježen je Dan škole na kojoj su uz veliki broj učenika, profesora i ravnatelja drugih škola prisustvovali i zamjenik župan Varaždinske županije Alen Kišić i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije mr.sc. Miroslav Huđek...

Zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić tom je prigodom pozdravio sve prisutne učenike i djelatnike škole te im čestitao na svim uspjesima kojima dokazuju da su jedna od najboljih škola.

-U Varaždinskoj županiji smo ponosni što u svom sastavu imamo školu kao što je Elektrostrojarska koja se u posljednjih nekoliko godina u mnogim područjima svrstala među najbolje škole – rekao je zamjenik Kišić te dodao da će im Županija i nadalje biti pravi partner u ispunjavanju mnogih aktivnosti. 
 
Ravnatelj Elektrostrojarske škole Igor Kos govorio je o rezultatima koje postiže škola, kao i o svim školskim aktivnostima.

- Iza nas je možda i najuspješnija godina do sada. Danas je prilika da se malo odahne od učenja i naglasak stavi na sportsko druženje i sumiranje onoga što smo napravili te da dodijelimo priznanja najboljim učenicima na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima. Želimo ići naprijed i biti još bolji – istaknuo je ravnatelj Kos.

Osim svečane sjednice u okviru Dana škole održala su se i natjecanja u sportu i računalnim igrama. Učenici su tako odmjerili snage u košarci, odbojci, pikadu i šahu, a priređen je i kviz za najbolje učenike u razrednim odjelima.

Svečanoj sjednici prisustvovali su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Josip Hehet, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Danijela Vusić, pročelnica HZZ-a Područnog ureda Varaždin Jasenka Hutinski te predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Mario Milak.
 

Komentari