Dosadile su vam stare starke ili traperice? Osvježite ih na radionici!

Objavljeno: 12.07.2015. 13:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:24

Foto: VAKUUM

Centar za mlade Grada Varaždina VAKUUM priprema novu kreativnu radionicu oslikavanja predmeta od tkanine što će se održati u četvrtak 16. srpnja u 19 sati u prostorijama Centra za mlade Grada Varaždina.

Ovog puta, volonterka Centra za mlade Grada Varaždina Martina Mežnarić priprema za vas nešto u čemu je baš ona najbolja - oslikavanju tkanine svih vrsta.

Kako kaže Martina, ideja radionice je upoznavanje sudionika/ca s bojama za tekstil te pretvaranje starih i dosadnih tenisica, majica ili ostalih predmeta od tkanine koje stoje na dnu ormara u nove i jedinstvene komade s potpuno individualnim i osobnim detaljima.

Za sve koji nisu sigurni koliko su vješti s bojama ili se boje kreativne blokade, iz VAKUUM-a su osigurali marame od svile i platna za oslikavanje.

- Na njima će imati priliku steći potrebne vještine te eksperimentirati s bojama prije nego se upuste u zahvate nad vlastitom odjećom i obućom - kažu iz VAKUUM-a.

Za sve ostale, koji su dovoljno sigurni i kreativni, stoji preporuka da ponesu svoje stare ili nove platnene cipele, tenisice (popularne starke), majice, hlače i ostale predmete od tekstila koje žele osvježiti za nadolazeće sezone.

- Moramo napomenuti da osim boja za tekstil posjedujemo zavidnu kolekciju dugmadi i šarenih krpica, ukoliko osim ilustracija dobijete inspiraciju ukrasiti neki komad veselim cvjetićima ili mašnicama. Otvoreni smo i za sve ostale oblike eksperimentiranja bojama, tkaninama i materijalima. Stoga, pozovite prijatelje/ice i zajedno se zabavite s nama u četvrtak od 19 sati u Centar za mlade Grada Varaždina - pozivaju organizatori.

Komentari