Feštom za mlade završila Nova Era u Novom Marofu

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 09.05.2015. 20:43

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 14:16

Završilo je osposobljavanje za osobe koje rade s mladima “NEW ERA – New Entrepreneurs in Rural Areas”, koje je u Novom Marofu okupilo 30-tak mladih iz 10 europskih zemalja.

- Kao što smo raširenih ruku i poznatim hrvatskim gostoprimstvom udomaćili mlade poduzetnike europljane povodom Erasmus+ projekta „New Era – New Entrepreneurs in Rural Areas“ u Novom Marofu, tako smo se i tjedan dana poslije, radi završetka istog, morali oprostiti od njih te ih otpratiti na put kući ili razgledavanja Europe sretne i site - ističu iz udruge Mladi za Marof.

U sklopu projekta, mladi su i osmišljali poslovne ideje, sastavljali biznis planove, bavili se marketingom i fundraisingom, ali i dobro pojeli i popili u pauzama između svega toga.

Ovom prilikom se udruga Mladi za Marof te svi njezini članovi zahvaljuju svima koji su pomogli pri ostvarivanju ovog događaja, Gradu Novi Marof, ŠRD „Novi Marof“, Etno udruzi Greben, udruzi Oreh Oštrice, zamjeniku gradonačelnika Lepoglave Hrvoju Kovaču, zamjeniku župana Alen Kišiću, te svima koji su nahranili sve te ljude i onima koji su im izrazili dobrodošlicu u poslovni lokal te voljno odgovorili na sva pitanja povodom radionice „City game“.

Zadnji dan treninga su svi proveli ležerno, a vrijedna spomena je tzv. završna evaluacija.

- Event je to u kojem smo svi, okupljeni u krug ispred našeg doma za taj tjedan, podijelili svoja završna mišljenja, završna mišljenja radi kojih bi naš marljivi organizator, čovjek koji je sve ovo omogućio, naš Dario, na kraju krajeva trebao biti vrlo zadovoljan svojim radom.

- Druženje smo završili nečim netipičnim za ove krajeve, veganskom večerom popraćenom nečim ipak poznatijim nama, dobrom starom „feštom“ i ska/punk/reggae kojim je udruga „Alternativa“ ponovno pokazala da zna što radi. Ostalo je još samo da se oprostimo i pozdravimo, da mašemo ljudima koji odlaze, a na kraju se zapravo i nismo opraštali, već smo završili riječima: „Vidimo se opet!“ - zaključili su iz udruge Mladi za Marof.

 

 

 

 

 

 

Komentari