Juniori i najmlađi rasplesani 'Feelovci' osvojili četiri zlata u Osijeku

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 22.12.2015. 18:30

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: UPS Feel

Ovog su vikenda varaždinski Feelovci u ranim jutarnjim satima krenuli za Osijek na međunarodno plesno natjecanje pod nazivom IV. Euro Show Dance Challenge...

U prijepodnevnom programu održalo se natjecanje djece do 12 godina starosti, gdje su Feelovci osvojili tri pehara, odnosno tri prva mjesta. U kategoriji Mini Kids, Feel Frozen u dobi do 7 godina, Show Danceom osvojio je zlato i 10 je djevojčica ponosno oko vrata stavilo svoje zlatne medalje.

Ubrzo nakon njih, hrabri muški dio UPS Feela pod nazivom Born To Feel pod vodstvom svog voditelja Damra Kačarevića u zrak su podigli zlatni pehar. Svoje zlatne medalje, djevojčice Feel Show u dobi  do 12 godina, osvojile su zlato u Show Dance stilu.

Poslijepodnevni dio programa, nakon svečanog otvorenja u ring natjecatelja  ušle su dvije juniorke, Tea Treska i Tea Podbojec u duetu pod nazivom Feel It.

Mix pjesama koje su odabrale u suradnji svoje voditeljice Romane Ratkaj, uspješno su odradile i uzele zlato u MTV dance stilu. Ove sezone djevojke iz Feel The Besta po prvi puta su stale na stepenicu vise.
Prosjek godina čitave grupe prelazi u juniorsku dob gdje je konkurencija puno jača. Između ostalih, borile su se s ekipom iz Bosne i Hercegovine te zauzele treće mjesto i ukrasile dvoranu još jednim peharom.

Za njih tek sad počinje prava plesna sezona, izazovi ne samo za njih nego i za Romanu, koja za njih već danas ima u planu  novu koreografiju koja će im podići kvalitetu i donijeti sljedeći uspjeh za Univerzalni Plesni Studio Feel.

Komentari