Lumini idući vikend u znaku cvijeća

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 04.05.2015. 18:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Kako bi  što više uživali u čarima proljeća, Lumini centar poziva sve ljubitelje cvjetnih aktivnosti da se pridruže Cvjetnom sajmu koji će se održati sljedećeg vikenda, 9. i 10. svibnja.

Tijekom ova dva dana, posjetitelji će imati priliku opskrbiti se sa raznolikim cvijećem i biljem, opremom  te svime što je potrebno za uređen vrt i okućnicu.

Osim bogate ponude cvijeća, bilja sadnica i vrtne opreme, Cvjetni sajam namijenjen je i mališanima jer ih očekuje vesela Fifi s društvom uz cvjetne predstave.

U subotu u 11 sati i u 17 sati Fifi će uz pomoć svog društva uključivati mališane u sadnju cvijeća i pripremu piknika, a u nedjelju u istom razdoblju Fifi i njeno društvo u svom vrtu organiziraju natjecanje svih talenata.

Tako će najmlađi imati priliku saznati kako cvijeće „živi“ u svom cvjetnjaku uz pjesmu, svirku pa čak i jodlanje. Nakon što se proglasi najbolji imitator, slijedi pobjednički Fifin ples te slikanje kako bi svima ostala u trajnoj uspomeni.

Osim cvjetnog melema za oči, pravi melem za uši osigurat će tamburaški sastav 'Lajk' u subotu, 9. svibnja od 16 do 19 sati.

Posjetite dvodnevni Cvjetni sajam i prepustite se čarima proljeća i uživanju u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.

 

Komentari