Metalne zavjese su spoj industrijskog štiha, luksuza i elegancije

Objavljeno: 09.11.2014. 15:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: DUT Interijeri

Najnoviji trendovi u svijetu zavjesa, osim dezena, uvode i nove materijale. Metalne zavjese su potpuni novitet, a svojim atraktivnim izgledom i kreativnošću mogu se uklopiti u svaki prostor...

Metalna je zavjesa sastavljena od niza lanaca koji u interijeru djeluju poput mreže. Izrađene su galvaniziranog aluminija te su zbog svojih karakteristika pogodne i za interijere i eksterijere te prostore sa velikim postotkom vlage, poput bazena i welness centara.

Metalni izgled zavjesa spoj je industrijskog ugođaja, luksuza i elegancije. Upravo ova kombinacija je ono što najnoviji trendovi i nalažu. Ove zavjese pružaju neograničene mogućnosti u izboru boja i dezena. Mogu biti jednobojne ili šarene. Specijalna tehnologija omogućuje apliciranje raznih linija, krugova, a s time i logotipova, te raznih slika. Jedino ograničenje dezenima koji se apliciraju je mašta!

Ovaj tip zavjesa nudi i raznovrsne načine montaže i izvedbe vodilica kojima se mogu postići raznovrsni efekti u prostoru. Moguće ih je montirati kao panele, ravne i zaobljene, kao fiksne zavjese, fasadne zavjese, postići različite svjetlosne efekte kombinacijom sa rasvjetnim tijelima itd. Mogu poslužiti kao zaštita od sunca, vizualno pregrađivanje prostora ili dekoracija zidova.

Rade se po mjeri i želji investitora. Ovaj tip zavjesa zasigurno može naći svoje mjesto u uređenju hotela, barova, restorana i domova, a ugođaj koji se postiže je neusporediv sa bilo kojom klasičnom zavjesom.

Dodatne stručne informacije o uređenju i opremanju javnih te stambenih prostora, potražite na arhitektonskom portalu interijerNET.hr

Komentari