Nagrađeni najljepši balkoni i okućnice na području Novog Marofa

Objavljeno: 17.12.2014. 17:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Grad Novi Marof

Izvor: galerija-images/Najljepsi balkoni i okucnice Novi Marof

Turistička zajednica Grada Novog Marofa i Grad Novi Marof u suradnji s Mjesnim odborom Novi Marof i ove su godine, u sklopu akcije "Zeleni cvijet 2014.", organizirali svečanu dodjelu priznanja i nagrada sudionicima u akciji "Najljepše uređen balkon, okućnica, dvorište i okoliš poslovnog prostora na području Novog Marofa".

Svečanost dodjele priznanja održala se u utorak, 16. prosinca u maloj dvorani Kulturnog centra "Ivan Rabuzin". Na temelju Odluke Turističkog vijeća od 22. rujna, a zbog slabijeg odaziva kandidata, Turistička zajednica Grada Novog Marofa dodijelila je svim ovogodišnjim sudionicima iste nagrade i priznanja, kao zahvalu za trud i odaziv. Priznanja i nagrade u obliku narudžbenica za sadni materijal u iznosu od 200 sudionicima akcije uručio je novomarofski gradonačelnik Darko Hrenić.

Kao i svake godine do sada, Mjesni odbor Novi Marof posebno je nagradio pobjednike ove akcije na svom području. U svakoj od kategorija - najljepše uređen balkon, okućnica, dvorište i okoliš poslovnog prostora na području Novog Marofa, po dvoje dobitnika dobilo je nagrade od 600 i 400 kuna za kupnju sadnog materijala, koje im je uručio predsjednik Mjesnog odbora Novi Marof Vladimir Ferenčina.

- Zahvaljujem svima koji su se uključili u ovu akciju što kontinuirano uređuju svoje okućnice te ulažu trud i novac za ljepši i uređeniji izgled našeg grada - rekao je gradonačelnik Hrenić.

{gallery}Najljepsi balkoni i okucnice Novi Marof{/gallery}

Komentari