Održan 14. Olimpijski festival dječjih vrtića u Novom Marofu

Objavljeno: 12.06.2015. 20:22

Zadnja izmjena: 22.03.2016. 14:06

Foto: Grad Novi Marof

Drugu godinu zaredom  u Sportskom parku Novi Marof održan je 14. Olimpijski festival dječjih vrtića – Novi Marof, 2015. Na festivalu su sudjelovala djeca iz četiri dječja vrtića, Novi Marof kao domaćin festivala, Dječji vrtić „Tratinčice“ iz Varaždinskih Toplica, Dječji vrtić „Potočić“ iz Jalžabeta i Dječji vrtić „Bambi“ iz Novog Marofa.

Djevojčice i dječaci  natjecali su se u pet disciplina, bacanje loptice, skok u dalj , trčanje na 60m, štefeta i mali nogomet. U pravoj užarenoj sportskoj atmosferi nakon održanih svih disciplina,  ukupnim  pobjednicima 14. Olimpijskog festvala proglašena  su djeca iz Dječjeg vrtića Novi Marof, koji su sveukupno  osvojili najviše bodova. Za farplay ekipu, suci natjecanja proglasili su djecu iz Dječjeg vrtića „Potočić“.

Najuzbudljivije je bilo na malonogometnim terenima, gdje su najviše znanja  u igri loptom, pokazali dječaci nogometne ekipe Dječjeg vrtića Novi Marof i  djevojčice nogometne ekipe iz Varaždinskih Toplica.

Nakon održanih dječjih disciplina, održalo se  natjecanje odgojiteljica u nošenju košare na glavi. Najuspješnija i najbrža nositeljica korpe bila je odgojiteljica Biserka Pomper iz Dječjeg vrtića Novi Marof. Drugo mjesto pripalo je odgojiteljici Darinki Purgar također iz Dječjeg vrtića Novi Marof, dok je treće mjesto osvojila odgojiteljica Karolina Sakač  iz Dječjeg vrtića „Tratinčice“.

Komentari