Vinica: Vrtićari iz “Sreće“ sami izradili ukrase i na glavnom trgu okitili božićnu jelku

Objavljeno: 06.12.2015. 08:31

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 10:29

Foto: Općina Vinica

Područje Općine Vinica već je prvog dana Adventa osvanulo  ukrašeno prigodnim  božićnim dekoracijama. Blagdanski duh polako sve prožima i unatoč svkodnevnim brigama i problemima osjeća se predblagdansko raspoloženje, pa su tako i  sve aktivnosti naše djece u vrtiću „Sreća“ usmjerene radosnom iščekivanju božićnih  blagdana...  

Djeca  se posebno raduju ovom mjesecu kad ih posjećuju Sveti Nikola, Sveta Lucija i mali Božić, a u vrtiću i sami  pridonose stvaranju blagdanskog i božićnog ozračja.

Zahvaljući pomoći svojih teta koje  kod njih s velikim entuzijazmom i uspijehom  potiču kreativno stvaralaštvo   prostor vrtića već su ukrasili svojim, za tu priliku izrađenim rukotvorinama  i  izradili adventske vjenčiće, a onda su kroz kreativne radionice  zajedno s tetama odlučili izraditi i prigodne ukrase za  božićnu jelku na glavnom viničkom trgu.  



Nakon  višednevnog rada vesela je povorka unatoč gustoj magli, krenula prema trgu noseći marljivim ručicama  izrađene brojne  božićne ukrase kojima su  dodatno ukrasili jelku. Tako je božićno drvo osvanulo ukrašeno ne samo novom rasvjetom već i prekrasnim i veselim dječjim rukotvorinama.  

Prilkom ukrašavanja posjetio ih je i načelnik Općine Vinica  Marijan Kostanjevac te im pomogao u ukrašavanju, a nakon uspješno obavljenog posla „pala“ je za uspomenu i zajednička fotografija .

Komentari