Znate li što bi vaše mame najviše željele za Majčin dan?

Objavljeno: 07.05.2015. 08:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Na Majčin dan, koji se svake godine slavi drugu nedjelju u svibnju, uobičajeno je da se majke darivaju cvijećem, čestitkama i malim pokončićima koje su izradila njihova djeca. Dobar primjer toga je umjesto kupovne čestitke i potpisivanja na nju, napraviti ju samostalno što će majci zaista pokazati da ju volite...

Još i bolja ideja od čestitke bilo bi dirljivo pismo u kojem joj možete napisati zašto ju volite i koliko vam je stalo do nje, a što bi ona mogla pročitati s vremena na vrijeme – i vjerujte, svaki put će biti iznova dirnuta ovako lijepim poklonom.

Obzirom da mame zaslužuju puno više od jednog dana u godini, možete staklenku napuniti s 52 papirića koje ćete ispisati kratkim porukama za nju, a ona ih može otvarati svaki tjedan tijekom cijele godine i tako stalno imati svoj “majčin dan”.

Majka vam iz dana u dan kuha predivne, najfinije stvari, pa joj možete uzvratiti tako da ju obradujete doručkom u krevet, poslije kojeg ne smijete zaboraviti počistiti i oprati jer ako to ostavite njoj da obavi – i nije neki poklon, zar ne?

Neprocjenjiv dar koji možemo pokloniti majci je naše vrijeme, i zato možete ostavite cijeli dan slobodan kako bi s majkom radili sve ono što ona voli i želi, a često ne stigne – odvedite ju na plivanje, na planinarenje, izlet ili vožnju biciklom. Sve što ona voli neka vam ne bude teško ovaj dan.

Ako ste daleko od svoje majke, nemojte ju zaboraviti nazvati i zahvaliti joj za sve što je kroz cijeli život učinila za vas, a možda joj niti dovoljno često ne govorite koliko ju volite, pa je ovo savršen trenutak za to.

Izvor: Klinfo.hr

Komentari