status: single

Traženje partnera je poput traženja posla

zivim.hr

Objavljeno: 14.06.2016. 14:19

Zadnja izmjena: 14.06.2016. 14:22

U zrelim je godinama teže pronaći osobu s kojom bismo htjeli biti u vezi jer slobodnih je malo, kao i vremena, a potencijalni partneri, baš kao i mi, za sobom vuku prtljagu iz prošlosti.

Sigurno imate barem jednu prijateljicu u tridesetim ili četrdesetim godinama koja je lijepa, pametna, obrazovana i šarmantna, a nikako da nađe adekvatnog partnera. Žene se najčešće žale na nedostatak slobodnih muškaraca, a među onim slobodnima na nedostatak kvalitetnih. U čemu je stvar? Ili, još bolje, što nam pomaže u potrazi za nekim s kim možemo osjetiti ljubav i sreću?

Dina (41) je voditeljica marketinga u velikoj telekomunikacijskoj tvrtki. Iako je svakodnevno u kontaktu s mnogo ljudi, već nekoliko godina je slobodna. Nezadovoljna je svojim statusom, ali mu se ne čudi jer tijekom radnog tjedna puno radi, a vikendima se uglavnom odmara. Ponekad izađe s prijateljicama na večeru, ali sve su one već u braku. Dina ponekad izađe na "date", ali vrlo rijetko. Na kraju se najčešće ispostavi da muškarac s "datea" želi avanturu. U posljednje vrijeme Dina se ozbiljno zabrinula za sebe i pita se hoće li zauvijek ostati sama.

Cijeli članak pročitajte na zivim.hr

Komentari