Zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić obišao Mjesni odbor Oštrice

Objavljeno: 04.09.2015. 11:47

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:25

U sklopu jučerašnje radne posjete Gradu Novom Marofu zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić obišao je i Mjesni odbor Oštrice, gdje su ga dočekali predsjednik Mjesnog odbora Boris Šafran, član Vijeća mjesnog odbora Robertino Radić, županijski vijećnici iz Oštrica Roni Koščak i Božidar Šafran te direktor gradske komunalne tvrtke Zoran Šantek.

Predsjednika Mjesnog odbora i okupljene mještane zanimalo je koje su sve mogućnosti da kao mjesni odbor kandidraju svoje projekte za sredstva Ministarstva gospodarstva. Poglavito je riječ o uređenju Društvenog doma u Oštricama, a projekt bi kandidiralo Dobrovoljno vatrogasno društvo Oštrice.

- Prvi korak je poslati troškovnik, da vidimo o kojim se sredstvima radi. Nakon toga ćemo vidjeti koje su sve mogućnosti, a ja ću dati svoju maksimalnu podrušku da se spomenuto realizira do kraja godine - izjavio je zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić u Oštricama.

Nakon obilaska Društevnog doma i novouređenog objekta Udruge žena „Oreh“ Oštrice, Leverić je posjetio i poznato izletište „Lužec“, gdje mu je domaćin Mladen Koščak prezentirao što je sve u posljednjih nekoliko godina izgrađeno i uređeno zahvaljujući volonterskom angažmanu mještana Oštrica, ali i susjednog Ključa, Presečna i Orehovca.

G. Leverića pozvali smo iz razloga jer o prvim sredstvima Ministarstva gospodarstva od strane Grada Novog Marofa nismo uopće bili obaviješteni. Stoga nas raduje ovaj posjet jer napokon će i Oštrice dobiti svoju priliku - rekao je županijski vijećnik Roni Koščak.

Komentari