organizira apr

Naučite kako bolje razumijeti političke procese u lokalnoj zajednici- pogledajte detalje prijave

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.09.2017. 11:56

Zadnja izmjena: 22.09.2017. 12:16

Akademija za politički razvoj (APR) poziva zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave za sudjelovanje u Lokalnom programu APR-a „Sudjelovanje mladih i razvoj demokracije u lokalnoj zajednici“ koji će se održavati u Varaždinu od listopada do prosinca ove godine.

Lokalni APR u Varaždinu dio je projekta „Lokalni programi APR-a“ i namijenjen je osnaživanju lokalnih dionika na području aktivnog i demokratskog građanstva i njihovom aktivnom uključivanju u sve segmente društvenog života u lokalnoj zajednici.

Lokalni program APR-a u Varaždinu okupit će do najviše 30 polaznika koji će biti odabrani temeljem javnog poziva na prijavu, a namijenjen je polaznicima s područja Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije. U program se mogu prijaviti kandidatkinje i kandidati zaključno do 35 godina starosti.

Program će biti sastavljeni od predavanja i panel diskusija s temama iz područja aktivnog i demokratskog građanstva, lokalnih političkih procesa i stvaranja javnih politika u lokalnoj zajednici. Predavači i panelisti bit će priznati profesionalci i stručnjaci za aktivno i demokratsko građanstvo, lokalne političke procese i stvaranje javnih politika na lokalnoj razini.

Ako vas se sve ovo čini zanimljivim, ovdje pronađite više infomacija i detalja o prijavi!

 

Komentari