na varteksovom stadionu u 18

Nakon što su 'opekle' Ukrajinke, hrvatske nogometašice danas u Varaždinu dočekuju Švedsku

Objavljeno: 19.09.2017. 13:55

Zadnja izmjena: 19.09.2017. 13:56

Hrvatske nogometašice danas nastavljaju s ciklusom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. U Varaždinu s početkom u 18 sati očekuju Šveđanke. Svakako ih dođite podržati, jer danas trebaju dokazati da nisu autsajderke.

Hrvatice na papiru slove za najslabiju momčad skupine, ali su to već demantirale nedavnim remijem u Ukrajini. Premda su ostale s igračicom manje, one su uspjele u sudačkoj nadoknadi izjednačiti rezultat i time pokazale da nitko protiv njih ne može unaprijed računati na pobjedu.

- Utakmicu u Ukrajini završili smo na jako dobar način, a da smo ostali sa svih 11 igračica mislim da smo se mogli vratiti i sa sva tri boda, što nisu očekivali niti najveći optimisti. Samo je nekolicina ljudi vjerovala da se možemo vratiti neporaženi. - rekao je izbornik Božidar Miletić. Današnje protivnice iz Švedske spadaju u top 5 ženskih nogometnih reprezentacija, ali je Miletić ipak optimističan, unatoč neigranju isključene Conjar.

- Mogu obećati da će Hrvatska dati sve od sebe kako bi pokušala parirati tako kvalitetnom suparniku. Svi koji dođu moći će uživati. - izjavljuje Miletić, kojemu je izuzetno drago što igraju baš u Varaždinu, koji ga se dojmio atmosferom s finala Europskog U-17 prvenstva. Bio bi red da danas tu atmosferu i ponovimo - a Hrvatice su spremne nakon Ukrajine 'opeći' i Šveđanke.

Komentari