Pan Legea kup Vidovec: Poznati prvi polufinalisti

Objavljeno: 01.02.2015. 13:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Seniori vidovečke Budućnosti, Obreša i Zelengaja te veterani Buffeta Mladost iz Biškupca prvi su polufinalisti jubilarnog 10. izdanja Dvoranskog malonogometnog prvenstva klubova.

Rezime je to subotnjeg programa ovog tradicionalnog malonogometnog turnira u Vidovcu, jednog od četiri posljednja dana održavanja ovogodišnjeg Dvoranskog prvenstva. Od ukupno 14 odigranih utakmica pioniri su odradili njih osam (kompletna osmina finala), dvije su utakmice osmine finala odigrane i u juniorskoj konkurenciji, dok su veterani i seniori otišli i korak dalje do same završnice, odigravši ukupno četiri utakmice četvrtfinala.

U spomenutoj pionirskoj osmini finala najuvjerljiviji su bili pioniri Varteksa, pobijedivši čak 17:0 vršnjake kneginečkog Zagorca, samo za gol „manje raspoloženi“ bili su i najmlađi predstavnici Sračinca, a dvoznamenkasti su gol učinak ostvarile i obje pionirske momčadi Varaždina. Juniori Obreša i Varteksa prvi su izborili četvrtfinale u toj kategoriji. A onda su uslijedila i četiri četvrtfinala.

Prva momčad koja je na turniru izborila plasman u poluzavršnicu bili su veterani Buffeta Mladost iz Biškupca. S glatkih 4:0 protiv Slobode iz Tužnog u potpunosti su opravdali ulogu prvog nositelja izborenu kao najbolja momčad prvoga kruga, tada također s tri pobjede u isto toliko utakmica (Srijedom u sedam 1:0, Plitvica G 4:0, Rudar '47 3:1). Buffet Mladost izborio je završni vikend, u polufinalu čeka boljeg iz ogleda CB Bilikum – Plitvica G 2.

U najatraktivnijoj, seniorskoj konkurenciji najprije sraz dvije momčadi Budućnosti iz Vidovca i pobjeda (4:2) bolje postavljene, prve ekipe Budućnosti. Potom malo iznenađenje, domaćin turnira i treći nositelj Nedeljanec izgubio je od Obreša iz Sv. Ilije 1:3, a početak trećeg četvrftinala naslućivao je još jednu, najveću senzaciju. Majerje je naime vodilo protiv Zelengaja, no Zelengaj je s igračom-vratarom Martinezom preokrenuo, za na kraju glatkih 6:2 i polufinale – protiv Obreša.

Rezultati – subota, 30.01.
PIONIRI (1/8): Sloboda (T) – Nedeljanec 0:3, Sračinec – Vinica 16:1, Varaždin 1 – Budućnost (V) 13:0, Varaždin 2 – Plitvica (G) 17:1, Varteks 1 – Zagorac 17:0, Varteks 2 – Mladost (VT) 3:4, Obreš – Varteks 3 4:2, Dubravka – Omladinac 3:0.
JUNIORI (1/8): Obreš – Podravina 3:1, Dubravka – Omladinac (J) 3:0.
VETERANI (ČF): Buffet Mladost – Sloboda (T) 4:0.
SENIORI (ČF): Budućnost 1 – Budućnost 2 4:2, Nedeljanec – Obreš 1:3, Zelengaj – Majerje 6:2.

Nastavak 10. Dvoranskog prvenstva klubova „Pan Legea kup Vidovec 2015“ na rasporedu je danas (nedjelja) u popodnevnim i večernjim satima, na rasporedu su sve preostale utakmice četvrtfinala u sve četiri starosne kategorije.

Komentari