tragedija

Od Streleca se opraštaju i stranački kolege: 'Iskreno si mario za probleme svoje zajednice'

Objavljeno: 30.10.2021. 10:35

Zadnja izmjena: 30.10.2021. 10:36

Foto: Facebook: NS Reformisti

Naradna stranka -  reformisti oglasila se s izrazima sućuti obitelji Romana Streleca, koji je tragično preminuo uslijed naleta automobila do kojeg je došlo u četvrtak navečer.

Roman Strelec u prošlom sazivu Županijske skupštine bio je županijski vijećnik NS Reformisti, a bio je i kandidat spomenute stranke za načelnika Općine Petrijanec. Iza sebe ostavlja suprugu, dvoje djece i prijatelje koji se od njega cijelo jutro opraštaju na društvenim mrežama. Za 20-ak dana trebao je proslaviti 50. rođendan. Priopćenje NS Reformista, objavljeno na društvenim mrežama, prenosimo u cijelosti:

Tragično nas je napustio naš kolega i prijatelj Roman Strelec. Više od 7 godina dijelili smo stranačke ideale, a Roman je bio čovjek koji je istinski mario za probleme svoje zajednice, svakog mještanina svoje Općine Petrijanec i Varaždinske županije. Svoju želju za pomaganjem prelijevao je u svoj rad kao vijećnik mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka od svibnja 2021., kao potpredsjednik Općinskog vijeća Općine Petrijanec od 2017.-2021., kao vijećnik Županijske skupštine Varaždinske županije u mandatu župana Radimira Čačića, kao predsjednik Udruge "Nova Ves u srcu", kao tajnik Nogometnog kluba "NK Nova Ves", a uvijek je spremno sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama. Vodio je Općinsku organizaciju Reformista Petrijanec od 2014.-2021. godine, a u svibnju 2021. bio je kandidat Reformista za načelnika Općine Petrijanec. Dragi kolega od srca ti HVALA, tvoj vedar duh uvijek će biti s nama! Iskrena sućut obitelji! Počivao u miru....

Narodna stranka - reformisti

Komentari