To im možda i nije bila pametna ideja: Lopovi opljačkali kuću šefa krim policije

Objavljeno: 18.06.2012. 08:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Razbojnici nikada ne biraju svoje žrtve pa se zna dogoditi i da policajci postanu meta lopova. Dogodilo se to i šefu varaždinske krim policije.

Nepoznati su počinitelji prošli utorak opljačkali i oštetili kuću u Beretincu kraj Varaždina u vlasništvu šefa varaždinske krim policije Darka Jurčeca i njegove obitelji.

Kako smo doznali, nepoznati su počinitelji iz kuće odnijeli namještaj i druge stvari, a prilikom pljačke su iz nepoznatog razloga počupali i cvijeće te oštetili unutrašnjost kuće. Ukupna materijalna šteta procijenjuje se na oko 20 tisuća kuna.

Koliko su razbojnici u svojoj pljački bili beskrupulozni dokazuje i činjenica da su, nakon što su iz kuće „oteli“ pećnicu, „zaboravili“ zaustaviti dovod plina koji je nastavio curiti u prostoriju. Srećom, Jurčec i njegova obitelj su to na vrijeme primjetili pa je izbjegnuta i moguća tragedija.

Kuću u Beretincu Jurčec i njegova obitelj već duže vrijeme preuređuju i koriste je u slobodno vrijeme, najčešće vikendima, kao mjesto za odmor i bijeg od gradske gužve.

Susjedi su u utorak navodno primjetili nepoznato vozilo koje je bilo parkirano kraj kuće, no u prvi mah to nisu povezali sa pljačkom.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid te traga za počiniteljima. 

Komentari