Vozači, oprez!

U dva dana četiri prometne nesreće - u Druškovcu, Vinogradima Ludbreškim, Lepoglavi i Makojišću Donjem

Objavljeno: 27.05.2016. 11:09

Zadnja izmjena: 27.05.2016. 11:16

Foto: Ilustracija

U srijedu, 25. svibnja, oko 19:15 u Druškovcu u prometnoj nesreći ozlijeđen je muškarac starosti 58 godina. Upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,94 g/kg iz smjera Stažnjevca u smjeru Novaka. Zbog nedržanja sredine obilježene prometne trake vozilom je sišao s kolnika na bankinu i sletio u cestovni jarak. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici.

Jučer, 26. svibnja, u 18:40 u Vinogradima Ludbreškima dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. 18-godišnjak je upravljao biciklom iz smjera Vinograda u smjeru Hrastovskog, a uslijed ubrzanja na nizbrdici izgubio je kontrolu nad biciklom i pao na kolnik. Od pada je zadobio ozljede, a medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Varaždin.

Jučer, 26. svibnja, oko 18:45 u Vinogradskoj ulici u Lepoglavi u prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije osobe. Muškarac starosti 42 godine upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje neregistriranim motokultivatorom s pridodanom prikolicom. Upravljao je uzbrdicom iz smjera Nove Vesi u smjeru Kaniže. U jednom trenutku stao je na kolniku, motokultivator se ugasio i krenuo unazad nizbrdicom, zbog čega je došlo do zanošenja vozila i pada vozača i 50-godišnje suputnice. Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, gdje im je pružena medicinska pomoć.

Jučer, 26. svibnja, oko 4 sata u Makojišću Donjem dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 36-godišnjak. Upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0,60 g/kg. Upravljao je iz smjera Novog Marofa u smjeru Podruta, gdje je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem vozila, sletio van kolnika i udario u betonsku ogradu. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici.

Komentari