ozlijeđeni zbrinuti u bolnici

U jučerašnjim prometnim nesrećama u Varaždinu i Donjem Knegincu ozlijeđene su četiri osobe

Objavljeno: 29.03.2017. 20:08

Zadnja izmjena: 29.03.2017. 20:08

Foto: Ilustracija

Osim prometne nesreće o kojoj smo već pisali, a koja se dogodila jučer u blizini varaždinskog HNK-a, prema izvješću PU varaždinske na području županije su se dogodile još tri prometne nesreće, a koje su, nažalost, rezultirale s ozlijeđenim osobama. 

  • Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na prostoru autobusnog kolodvora u Varaždinu. Mladić u dobi od 24 godine upravljao je teretnim vozilom, parkiralištem na autobusnom kolodvoru te započeo vožnju unatrag, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.  Tom je prilikom stražnjim dijelom vozila udario 55-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik autobusnog kolodvora u zoni pješačkog prijelaza, prema Vidovskom trgu. Pješakinja je od siline udara pala na kolnik, nakon čega joj je preko nogu prešao kotač teretnog vozila. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin te je zadržana na daljnjem liječenju. 
  •  U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 10.20 sati na lokalnoj cesti kod Donjeg Kneginca, ozlijeđene su dvije osobe. Muškarac starosti 42 godine upravljao je osobnim vozilom za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola, lokalnom cestom iz smjera Donjeg Kneginca prema Gornjem Kućanu. Dolaskom na nadvožnjak, prešao je na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 71-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 71-godišnji vozač i 71-godišnja putnica iz njegovog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.
  • Jučer oko 11 sati, na raskrižju Zagrebačke i Prešernove ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 75 godina upravljao je osobnim vozilom Zagrebačkom ulicom iz smjera Trga slobode. Dolaskom do raskrižja s Prešernovom ulicom, ušao je u raskrižje skrećući ulijevo, a da prethodno nije propustio 68-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik navedene ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza, na znak zelenog svjetla. Uslijed udara prednjeg dijela vozila, pješakinja je ozlijeđena te je prevezena u Opću bolnicu Varaždin.

 

Komentari