U Ludbregu i Varaždinu ukraden sladoled, a u Jalžabetu piće iz vikendice

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 24.03.2014. 19:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o nekoliko krađa koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

U noći 22./23. ožujka u ulici Kardinala Franje Kuharića u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u škrinju za sladoled u sklopu kioska vlasništvo poduzeća iz Zagreba, te otuđio razne vrste sladoleda. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći 22./23. ožujka u Jalžabetu, na predjelu zvanom Pustike, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 64-godišnjaka te otuđio razna pića. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 22. do 24. ožujka u Međimurskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u škrinju za sladoled, koja se nalazi u sklopu kioska vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu te otuđio za sad neutvrđenu količinu sladoleda. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari