neodgovornost u prometu

U prometnoj nesreći koju je skrivila 20-godišnjakinja ozlijeđeno dvomjesečno dijete

Objavljeno: 26.04.2018. 09:33

Zadnja izmjena: 26.04.2018. 09:39

Jučer, 25. travnja oko 15.30 sati u Majerju se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dvomjesečno dijete i 43-godišnjakinja. 20-godišnja djevojka koja je vozila dvomjesečno dijete, upravljala je osobnim vozilom iz smjera Petrijanca u smjeru Sračinca, a dolaskom do raskrižja zbog neprilagođene brzine udarila je u drugo vozilo. 

Prema policijskom izvješću, na raskrižju ulica Stjepana Radića i Radničke u Majerju dogodila se prometna nesreća u kojoj je 20-godišnjakinja zbog neprilagođene brzine na raskrižju Radničke ulice udarila vozilo ispred sebe. Od siline udara vozilo 43-godišnjakinje je odbačeno na suprotnu stranu ceste gdje je prednjim lijevim dijelom udarilo u desni bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak. 

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 43-godišnja vozačica i dvomjesečno dijete koje se nalazilo u vozilu 20-godišnjakinje i bilo nepropisno vezano u sjedalici za djecu na prednjem desnom sjedalu, ali bez isključenog zračnog jastuka. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno. 

 

Komentari