Uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkali benzinsku postaju u Bartolovcu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 16.02.2015. 18:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Varaždinskoj ulici u Bartolovcu na benzinskoj postaji dva nepoznata i maskirana počinitelja su uz prijetnju vatrenim oružjem počinili razbojništvo nad djelatnicom starosti 34 godine i otuđili novac.

Razbojništvo se dogodilo u subotu u ranim jutarnjim satima, a visina materijalne štete se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela.

Čukovcu je nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 30-godišnjakinje, iz koje je otuđio muzičku liniju sa zvučnicima i nekoliko butelja vina. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna, dok policija za počiniteljem još traga.

U Varaždinskoj ulici u Sračincu provaljeno je u zgradu sportskog centra, a kradljivac je iz ormara otuđio dva reketa za stolni tenis i više loptica. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna, a policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od petka do subote u Supilovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj u podrumskim prostorijama zgrade provalio u spremište vlasništvo 78-godišnjakinje. Iz spremišta je otuđio jednu metalnu ručnu pumpu i sredstva za pranje. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna, a za počiniteljem se traga.

Tijekom noći sa subote na nedjelju nepoznati je počinitelj u mjestu Prigorec provalio u trgovinu vlasništvo 57-godišnjaka. Iz trgovine je otuđio cigarete, druge artikle i novac. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna, dok policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari